Project coördinatie

Projecten kunnen van aard behoorlijk verschillen en het is niet altijd mogelijk om te zeggen hoe een project  vormgegeven moet worden. Een goede projectcoördinatie is daarom van essentieel belang; flexibel maar altijd met  het te bereiken doel voor ogen, waarbij het budget nimmer uit het oog wordt verloren.                                                          

Ervaring met diverse (internationale) projecten in de zakelijke dienstverlening alsook in de Agri Food sector.

 

Project ondersteuning

U ontvangt per project de ondersteuning die u nodig heeft. Dit varieert van het ondersteunen van de Project Manager/Coördinator in zijn of haar werkzaamheden tot verslaglegging van bijeenkomsten. Ons oog voor detail maakt dat projecten vlekkeloos verlopen en als spil in de (project)organisatie zorgen wij ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

Planning & Organisatie

Plannen en organiseren zit in ons bloed! Wij zorgen ervoor dat plannen niet op de tekentafel blijven liggen maar daadwerkelijk ten uitvoer worden gebracht.  Het organiseren van een (klanten)evenement, een bijeenkomst met publiek, een workshop of een conferentie –  de praktische uitvoering hiervan is bij ons in goede handen.

 

Communicatie

Teksten voor een website, een magazine of een persbericht schrijven? Wij kunnen het voor u verzorgen. Wat is het doel van uw communicatie en wat zijn de middelen? Afhankelijk hiervan brengen wij u een passende offerte uit.

 

Procedures & Kwaliteit

Voor het beschijven van werkprocedures en het onderbrengen hiervan in kwaliteitsboeken kunnen wij u ondersteunen. Op verzoek bemiddelen we bij het inzetten van een ervaren Kwaliteitsmanager.

 

Bedrijfs counseling

Vanaf medio 2014 wordt het onderdeel Bedrijfs Counseling* aan de activiteiten toegevoegd.

* Counseling is kortdurende en laagdrempelige psychologische hulpverlening. Vaak dé aandacht die uw medewerkers nodig hebben om goed te blijven functioneren.